Tervetuloa Vainikkalan VPK:n kotisivuille!

Vainikkalan VPK sijaitsee Vainikkalan kylässä Kaakkois-Suomessa, Lappeenrannassa.

Palokuntamme on yksi Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen palokuntasopimuksen tehneestä palokunnasta.

Palokuntamme koostuu hälytysosastosta, jossa toimii n. 20 hälytyskelposta sopimuspelastajaa sekä nuoriso-osastosta, jossa meillä toimii kouluttajien ja apukouluttajien lisäksi n.15 innokasta nuorta!

Tervetuloa tutustumaan palokunnan toimintaan tekstin ja kuvien välityksellä, ottakaa seurantaan myös palokunnan sosiaalisen median kanavat!

Vainikkalan VPK ry. hallitus

 

PALOKUNNAN AVOIMET OVET TAPAHTUMA LA 10.2. klo 10-14! Rikkiläntie 38, 54270 Vainikkala.

Ohjelmassa mm. 

  • Tutustumista paloautoihin ja tiloihin, joihin et välttämättä muuten pääse tutustumaan!
  • Alkusammutusta
  • Arpajaiset
  • Makkara- ja juomatarjoilu

Vapaaehtoinen maksu tarjoiluista sekä arpajaisten tuotot menee lyhentämättömänä Vainikkalan VPK:n nuoriso-osaston toimintaan! Otathan siis käteistä rahaa mukaan.

Vainikkalan VPK:n tapahtumatiimi

Vainikkalan VPK etsii uusiä jäseniä!

Jos olet kiinnostunut palokunnan tominnasta ja asut Vainikkalan tai sen lähikylien alueella tervetuloa palokuntaan. Vainikkala on muuttotappio aluetta joka vaikuttaa myös palokunnan toimintaan, jäsenistö ikääntyy tai muuttaa pois, väki vähenee. Vaikuta SINÄ omalta osaltasi siihen että Vainikkalassa on vielä kymmenen vuodenkin päästä palokunta joka auttaa SINUA ja LÄHEISIÄSI Vainikkalan ja sen lähikylien alueella, mihin aikaan vuorokaudesta ja mihin aikaan vuodesta tahansa.

Turvalliseen huomiseen, SINUN avullasi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä palokunnan päällikköön tai tule maanantai iltana Vainikkalan paloasemalle kello 18:00 jolloin palokunta harjoittelee.

yhteiskuva